O linie de produse de barbierit

Inspirata de traditie

semnatura D'Amaris Barber o garantie a calitatii

Crema de barbierit

D’Amaris Original Fresh

0% Alcool, Silicon, SLS, Coloranti

Solea Men în parteneriat cu D’Amaris Barber Paris pentru un bărbierit aproape perfect și revigorant. Spuma abundentă înmoaie chiar și cea mai dură barbă și oferă un bărbierit fin care reduce iritațiile și microtăieturile.
Crema de bărbierit D’Amaris este îmbogățită cu ulei din nucă de cocos și glicerină ca să îți simți pielea mătăsoasă, fină și hidratată după bărbierit.

Pielea se va simți moale, mătăsoasă și hidratată optim. Garanția D’Amaris Barber pentru un bărbierit precis și sigur: O spumă bogată care înmoaie orice tip de barbă, oferă o mânuire fără efort și precisă a aparatului de bărbierit iar spuma bogată nu va bloca aparatul de bărbierit.
Pentru o spumă perfectă: mixează crema de bărbierit cu suficientă apă! Aplică spuma cu palma pe față, de jos in sus, sau folosește un Pămătuf.

 

Ingrediente: Aqua, Palmitic Acid, Glycerin, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Cocos Nucifera Oil, Parfum, Sodium Hydroxide, Myristic Acid, Lauric Acid, Sodium Silicate, Potassium Chloride, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.